Alla inlägg under augusti 2008

Av H Sr - 16 augusti 2008 18:44

M mår betydligt bättre, så det verkar ha varit en lindrig släng av förkylning. Är fortfarande lite snorig och hostar emellanåt, men betydligt piggare än igår. Håller tummarna för att ingen annan drabbas. Det räcker nog till sen när skolorna och dagis kommit igång ordentligt, då brukar ju alla virusar fira julafton! ;)

Av H Sr - 16 augusti 2008 18:39

Ikväll blir det kräftor här hemma. Det är sååå gott!! Passar perfekt till mig som äter enligt lchf! Lite tillbehör blir det också. Grönsaker, ostfyllda champinjoner, Västerbottenpaj (utan pajskal), lite korv, ost, röra m.m Åh, vad jag är hungrig ;)

Av H Sr - 16 augusti 2008 18:33

Kväll igen då... Har jobbat hela dagen idag, slutade 15:30. Det var full rusch hela förmiddagen, sen lugnade det ner sig skapligt. Men inte har man suttit många minuter inte. Skickade in en boende till lasarettet, medicindelning x flera, omläggning, dokumentation, m.m Ja, man har ju gjort skäl för lönen idag i alla fall :)


Var jättetrött då jag kom hem, eller det är jag fortfarande. Tung i benen. Men ändå skönt att få koppla av. Det blir inte mycket gjort precis. Synd att man alltid är så trött, det blir ingen ork över för promenader... 


Har läst lite bloggar och annat som hör till dagliga rundan på nätet. Kollat lite på OS. H jr fick besök av sin kompis I strax efter att jag kommit hem, så de har lekt ända fram till för en liten stund sen. 

H sitter klistrad framför tv:n, är verkligen intresserad av OS! M jr tittar också en hel del, men han har i alla fall hunnit med lite annat också. Åkt lite inlines, cyklat till affären och köpt godis, byggt lego m.m

Det blir i alla fall en slapp kväll för oss alla här hemma ikväll!

Av H Sr - 15 augusti 2008 18:59

... så ser jag fram emot höstens nyheter! Vill ha nåt ljus som doftar höst, nu när det blir mörkt om kvällarna. Det blir svårt att välja! Gillade ju verkligen Autumn Wreath som jag köpte idag, men Grynisen tipsade om Mulling Spices som är en nyhet. Kanske mer till jul, men den låter inte heller så dumt...



Ska tydligen ha en doft av hot apple cider, vanilj, kanel m.m Låter väl inte så dumt?


Frågade förresten damen i affären idag om hon inte tar in några större ljus (typ mellan och största burkarna), men det gör hon inte. Hon tyckte att de blir så dyra, så de blir svårsålda. Så det blir till att beställa över nätet igen. Det vore ju dock trevligt att få sniffa lite innan man väljer! ;)

Av H Sr - 15 augusti 2008 18:50

I grannkommunen finns en liten affär som bl.a säljer lite Yankee Candles. Det är ett väldigt begränsat sortiment och mest bara vaxkakor och votives, några enstaka små burkar. Men idag blev jag så sugen på att köpa några olika sorter och jag fick 4 små ljus med hem.


 

Clean Cotton har jag hört så mycket om, så en sån var jag ju bara tvungen att prova! Har precis tänt ljuset, så vi får se om det snart sprider sig en väldoft av nytvättat :)


 

Jag är väldigt förtjust i vaniljdofter på ljus och den här luktar då väldigt gott i förpackningen!


 

Good Morning hette den här doften, men jag köpte en vaxkaka och ingen burk, hittade dock ingen sån bild. Luktar bl.a lite kanel.


 

Den här luktar kanongott!! En riktig höstdoft. Blir sugen på att köpa ett stort ljus av denna... En doft som påminner mig om USA! Välbekant doft från ljusaffärer :)





Av H Sr - 15 augusti 2008 17:58

Dags att börja med maten. Ikväll ska vi äta helstekt fläskfilé med gorgonzolasås, som jag tänkte göra på crème fraiche och just det - gorgonzolaost! Övriga kanske vill ha frittar eller nåt till, men själv kör jag au naturel! ;)

Av H Sr - 15 augusti 2008 17:33

Mår rätt ok idag med. Jag hoppas verkligen att det får fortsätta så över helgen när jag ska jobba. Vet hur stressigt det kan vara och mår man då inte så bra, blir det rätt drygt...


Det enda jag känner av är att jag är så svullen i benen. Har ju varit så tidigare också, även om det varit lite bättre ett tag. Blev ju riktigt bra när jag gick ner i början av lchf, då all vätska försvann. Nu har det tydligen kommit tillbaka. Inte konstigt att jag gått upp då...

Av H Sr - 15 augusti 2008 17:31

M blev hemma från jobbet idag. Han var genomförkyld och kände sig hängig. 37.7 är ju ingen hög feber precis, men det räckte tydligen till för att han inte skulle orka göra så mycket. Hade sovit en stund på förmiddagen och bara tagit det lugnt. Känner sig väl lite bättre nu ikväll, så jag hoppas att han snart är frisk igen. Och att ingen annan blivit smittad!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards