Alla inlägg under augusti 2008

Av H Sr - 23 augusti 2008 15:31

Idag är klumpen i halsen så gott som borta, så det känns skönt! Ingen aning om vad det kan ha varit, men jag har aldrig känt nåt sånt tidigare.

Av H Sr - 22 augusti 2008 15:25

Igår kväll drack jag en kopp te med grädde och åt lite ost framför tv:n. Efteråt (vet inte om det hade med det att göra, teet var inte hett) kände jag att jag hade fått en konstig klump i halsen. Imorse när jag vaknade var klumpen borta, men efter en stund kom den tillbaka igen. Helskumt!


Jag känner av den lite, lite hela tiden, men det är värst när jag sväljer. Det gör inte ont, men känns otroligt obehagligt! Det är inte i svalget det sitter, som när man får ont i halsen, utan längre ner. Nedanför eller i höjd med struphuvudet. Känns som att det sitter något där eller som att det blir kramp just under sväljningen (känns bättre igen efter att jag svalt).


Känner mig inte hängig för övrigt, som om det skulle vara en förkylning på gång. Är bara trött, men det har ju säkert med jobbveckan att göra. 

Av H Sr - 22 augusti 2008 14:32

Ja, nu är den efterlängtade lediga helgen här och det ska bli sååå skönt!!! :) Så det kändes helt ok att gå hem från jobbet idag, även om det blev en halvtimmes övertid.


Hämtade upp H jr på dagis, åkte hem och åt lunch. Har kikat lite på Carolina Klüft som hoppat längdhopp (vilket inte gick så bra) och för en liten stund sen kom M jr hem. När M kommer hem ska vi åka över till grannkommunen och handla. Dels mat, men sen vill M jr ha papper till sin skolbänk. Sen kan fredagsmyset börja! :)

Av H Sr - 21 augusti 2008 20:36


Ett OS-silver i hästhoppning blev det idag, genom Rolf-Göran Bengtsson och Ninja!! Grattis! Så himla roligt! Det är 76 år sen någon svensk tog en OS-medalj i den individuella hoppningen, så det var ju verkligen på tiden ;)

Det blev tydligen ett brons i segling idag också, men som gammal hästtjej så tycker jag såklart att det här silvret smäller betydligt högre!!! 

Av H Sr - 21 augusti 2008 20:34

Ringde till H och kollade läget, allt var bra. Tycker nog att det är rätt ok att vara tillbaka i skolan i alla fall. Och efter alla duster om läxor och skolarbete förra året, så blev jag sååå glad när jag fick höra att han tagit tag i saker på en gång nu. De har fått en bok att läsa i svenskan, om andra världskriget, som ska vara utläst om 3 veckor. Sen ska de svara på lite frågor och så. Han har redan läst ut halva boken, så det var verkligen positivt! Håller tummarna för att det fortsätter :)


Förra året hade de flera timmar i veckan där de fick jobba med sitt skolarbete, där de planerade själva vad de skulle göra just den timmen osv. I år har de bara en sån lektion på hela veckan, så jag antar att det kommer att bli betydligt mer läxor/hemarbete...



Av H Sr - 21 augusti 2008 20:28

Har inte fått mycket gjort sen jag kom hem, var så himla trött. Blev sittandes i soffan senare och höll på att somna. Så tröttheten kommer efter ;) Blir kanske en tidig kväll idag. Funderar på att se ett avsnitt av OTH...


Av H Sr - 21 augusti 2008 20:24

Tänk vilken bra dag det här blev då! Ingen huvudvärk och ingen sjuk liten tjej :) Trött är hon, men det tror jag har mer att göra med att hon ännu inte riktigt kommit in i dagislunken och dessutom har hon ju lekt med I ett par gånger den här veckan.


Vaknade före klockan imorse, vilket jag blev förvånad över. Somnade inte förrän efter halv ett inatt, men jag var rätt pigg ändå imorse. Så jag hann t.o.m se när Jörgen Persson spelade en pingismatch. Han har ju spelat en till senare idag och har nu gått till kvartsfinal, kul!


Har ju jobbat idag och det gick bra. Känns som att jag ligger efter dock, på mitt eget område. Eftersom det var så mycket igår hann jag knappt kolla upp nånting där under kvällen och idag har jag varit involverad i en dålig patient en hel del, så jag fick inte alls gjort det jag hade tänkt. Men så är det ibland. Imorgon har jag en sån där kort och skön dag, 8-12. Alldeles lagom en fredag inför ledig helg! :)

Av H Sr - 20 augusti 2008 23:19

H jr följde ju med I hem efter dagis idag, M hämtade henne vid sextiden. Vet inte om det är all lek som gjort att hon är övertrött eller om hon är på väg att bli sjuk, men hon har tydligen varit lite knölig ikväll, vaknat flera gånger efter att hon somnat och det är inte likt henne. Hon vaknade även till när jag kom hem, grinade. Sa att hon hade ont i halsen, så man vet ju aldrig. Vi får se imorgon bitti hur det står till. En natts sömn kan ju göra under! :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards