Alla inlägg under augusti 2008

Av H Sr - 19 augusti 2008 11:38


Köpte en bollkryss (chrysantemum) häromdagen. En sån där stor, med massor av små blommor. Tycker de är så fina, en riktig färgklick! Ska sätta den i en kruka nedanför trappan har jag tänkt. Hade en förra året också och den var så fin, så fin ända tills H jr fick för sig att demolera den lite... ;)

Av H Sr - 19 augusti 2008 11:31


Ja, så här glad hoppas jag att vi får se Stefan Holm efter OS-finalen i höjdhopp idag!! Klockan 13:10 är det dags och då sitter i alla fall jag klistrad framför tv:n. Tycker verkligen att han är värd ett andra raka OS-guld, inte bara för att han är en duktig höjdhoppare, men också för att han verkar vara en ödmjuk kille med fötterna på jorden. Lycka till, Stefan!!! 

Av H Sr - 19 augusti 2008 10:45

Idag tror jag till och med att jag kan hänga ut tvätten! Det är så härligt med nytvättat som hängt ute i friska luften, vilken härlig doft! :)

Av H Sr - 19 augusti 2008 10:44

Trots huvudvärken jag hade söndag-måndag, så har jag mått mycket bättre några dagar. Inga större problem med hjärtklappning. Känns jätteskönt! Hoppas att det nu bara var övergångsbesvär till den nya kosten och att jag hädanefter får må bra. Ville bara dela med mig av lite positiva nyheter också ;)

Av H Sr - 19 augusti 2008 09:38

Äntligen är den lediga dagen här!! Tyvärr kom jag på imorse att jag glömt göra en sak på jobbet och eftersom jag inte ska dit förrän imorgon eftermiddag, så måste jag ringa och be någon annan fixa det åt mig. Känns inte kul, det dåliga samvetet gör sig påmint. Man ska inte vara till besvär...


Nåja, för övrigt ser det ut att kunna bli en bra dag! Solen skiner och även om det blåser lite så är det redan +17 grader ute. Så jag och H jr ska bege oss ut en stund lite senare.


Tänkte jag skulle gå upp och titta på damernas handbollsmatch, men när klockan ringde kl.6 så ångrade jag mig! Somnade om och gick sen upp vid 7. Matchen var inte slut, så jag hann se en stund i alla fall. Nu gick det ju inte så bra, så man har ju inte behövt ha så bråttom upp... ;)


M jr tog sällskap med sin klasskompis/granne K till skolan och de verkade båda väldigt förväntansfulla inför den första riktiga skoldagen i fyran :)

I eftermiddag ska vi åka iväg och köpa bänkpapper, för det ville M jr så gärna ha i sin bänk. Få se om vi kan hitta något som passar!


Morgonen har förflutit med frukost, sängbäddning, tvätt och sen lite OS-tittande. H jr har lagt sig i H:s säng och tittar på barnprogram.

Huvudvärken kom tillbaka igår eftermiddag igen, så hela kvällen gick som i dvala. Dock är den borta idag, skönt!!

Av H Sr - 18 augusti 2008 15:06

Nån på jobbet sa att det skulle bli lite bättre väder framöver, lite mer sol igen. Men när??? I helgen öste ju regnet ner och nån sol var det länge sen jag såg till. Tittade just på SMHI:s sida och där såg det ut som att regnet fortsätter hela veckan... Nej, nu är det höst!

Av H Sr - 18 augusti 2008 14:08


Tittade nyss på tv, Susanna Kallur skulle ju springa semifinal i 100 m häck. Skulle var rätta ordet, hon kom nämligen inte så långt... Snubblade på första häcken och vips, så var OS-drömmen slut! 


Stackars Susanna!! Hon var så taggad, kände inte av sin skada alls och hon kände att hon skulle kunna springa riktigt snabbt. Och så blir det så här?! Tycker SÅ synd om henne! Tänk att ha tränat och laddat i flera år för detta och så kommer man inte längre än några meter. Så jävligt det måste kännas! Det fattar ju vem som helst. Utom möjligen tv-reportrarna, som är så dumma att de frågar "Hur känns det nu?" Ja, va fasen tror dem?! Hon står där och försöker hålla tårarna borta, fattar inte ens att de har mage att fråga...



Av H Sr - 18 augusti 2008 13:58

Idag var första dagen på det nya läsåret för H och M jr. De börjar med en kort dag, M jr gick 8-12:45 och H gick 8:30-12:45. Så de har ätit lunch i skolan och allting. Annat var det när en annan gick i skolan, då var det bara upprop i en timme eller så första dagen.


M jr är jättenöjd med att börja mellanstadiet. Tycker att nya fröken verkar snäll, schemat bra osv. Två nya barn i klassen hade de fått. En flicka visste de redan om, hon har bara bytt från den andra klassen (två av varje årskurs på skolan), men sen hade de fått en pojke också. Det lustiga är att han är son till fröken de hade på lågstadiet. Så nu kommer hon att sitta med oss andra på föräldramöten istället för att stå där framme och tala till oss ;)


På mellanstadiet blir det ju lite andra tider än på lågstadiet, då man har precis samma tider varje dag (8-13:30), men det blev inte så stor skillnad för M jr. Slutar 13:45 på måndagar, resten av veckan kl.14


H har inte dykt upp än. Han ska hem till sin pappa idag, men han skulle komma förbi här och hämta lite grejer innan han åkte hem. Spännande att höra vad han tycker. Såg hans schema redan igår på nätet och han har ju lite längre dagar. Slutar 14:30 två dagar och resten 15:20. En sovmorgon till kl.9, annars börjar han också alltid kl.8. 


Nytt för M jr i år är att de har varsin gammal hederlig skolbänk. Så nu ska det vara bänkpapper och grejer :) På lågstadiet hade de bara varsitt bord och sen hade de varsin låda i en hylla med alla sina saker i, som de fick hämta böcker och annat ur. Tycker det är lite bakvänt faktiskt, att det borde vara bättre med en bänk på lågstadiet.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards