Direktlänk till inlägg 4 september 2008

En stund för sig själv

Av H Sr - 4 september 2008 20:46

Nu har kvällsfriden lagt sig! Visserligen har inte M jr kommit i säng ännu (han kikar på Simpsons), men det är bara en tidsfråga. Har läst för H jr och det var en så lång bok att hon höll på att somna innan vi läst färdigt :) Hon slocknade direkt sen.


M är ute på en löprunda. Få se hur det har gått idag. Han tycker det går lite segt sen han också började med lchf. Tar väl ett tag för kroppen att vänja sig. Sen hade han väl kanske inte bästa uppladdningen, kokospannkakor, men gott var det! :)


Vi var till biblioteket efter att I åkt hem på e.m In med ett stort lass och hem med ett nytt! Precis som det brukar bli. Roligt med lite nya godnattsagor att läsa i alla fall.

Efter bibblan så åkte vi hem och fikade (bara Babybelostar + te för min del) med H, som kom över. Han blev kvar över middagen också och cyklade sen hem till pappa vid 19:30-tiden. Imorgon är det ju skola igen. Blev lite hattigt med en ledig dag en torsdag, även om de nog tyckt att det varit skönt.

 
 
Ingen bild

Helena

5 september 2008 06:24

En jobbarkompis gick på GI-utan kolhydrater, hon var tvungen att bara köra den på 80% för hennes kropp klarade inte av att träna och jobba helt utan.

 
Rospiggen

Rospiggen

5 september 2008 09:00

lchf?? Vad är det? Och kokospannkakor lät ju gott! Vad är Babybelostar då? Jisses, saker jag aldrig hört talas om förr :P
Den där Katrin Schulman har jag inte gett mycket för förut heller och ibland undrar jag vad som krävs för att synas i tv, vem som helst verkar ju kunna ta plats där *ironisk*. De ska alltså vara förebilder för våra barn?

http://www.metrobloggen.se/piggen

 
Ingen bild

Helén

5 september 2008 11:10

Helena: Jo, det kan nog vara så, i alla fall om man tränar hårt. Men jag vet att det finns de som tränar i stort sett på elitnivå, som äter sån här kost, så det är nog individuellt.

Rospiggen: LCHF står för low-carb high-fat, alltså man äter ytterst lite kolhydrater, men mycket fett. Kroppen använder fett som energi istället för kolhydrater.
Babybelostar är små portionsostar kan man säga, ligger i ostdisken i små nät med några stycken i varje. Varje ost är förpackad i nåt rött material. Svårt att förklara! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Ovido - Quiz & Flashcards