Direktlänk till inlägg 13 september 2008

Lördag morgon

Av H Sr - 13 september 2008 08:27

God morgon! Här har man vaknat upp (väckt av H jr med lite mys i sängen) och känner att jag mår mycket bättre! Ingen huvudvärk, inget halsont, ingen klump i halsen. Lite trött och ont i kroppen fortfarande, men det är mycket bättre. Sååå skönt! :)


Kallt har det varit inatt! Somnade i soffan igår och vaknade till vid 01:30, då var det -1 ute! Nu har det krypit upp till +6.5, men det börjar verkligen bli kyligare. M tyckte det är dags att ta fram vintertäcken nu, härliga duntäcken! :)


En ledig helg framför oss. Idag ska vi väl försöka ta oss till affären för att handla mat. Det ekar sorgligt tomt här och där. Sen ska jag försöka scrappa lite i helgen. Imorgon blir det kalas, annars har vi inget särskilt inplanerat.


Vad har ni för planer för helgen?

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

13 september 2008 08:40

Jag kan inte säga att jag är så glad att det blir kallare. Vet inte ens var jag har min jacka... =)
Ska hålla kurs hela helgen. Ska bli jättekul!

http://wessand.blogg.se

 
Grynisen

Grynisen

13 september 2008 08:57

BRrrrrrrrrrr vad kallt med minusgrader *huttrar* Då är vi snart där oxå misstänker jag :-(

http://grynisen.bloggagratis.se

 
Birgitta

Birgitta

13 september 2008 10:11

Så bra att du känner dig bättre!
Hoppas din dag blir riktigt trevlig och att solen skiner på dig.

http://birgittas.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se