Direktlänk till inlägg 13 september 2008

Shopping till hemmet

Av H Sr - 13 september 2008 16:36

Det blev en shoppingvända till grannkommunen vid lunchtid. Dels matinköp då, som var väldigt välbehövligt. Men sen var jag till en annan affär för att göra lite mysigare inköp.


Jag köpte ju nya gardiner till sovrummet för ett par veckor sen. Jag hade då tänkt mig att ha 4 panellängder i fönstret, alltså två på varje sida, men jag hittade inga som matchade. Idag hade jag lite bättre tur och jag TROR i alla fall att de matchar! *skratt* 

49 kr för två panellängder, det var som hittat! Många fina höstinspirerade fanns det. Hittade också ett par roliga panellängder med döskallar på till H jr:s och M jr:s rum.


Sen kunde jag ju inte låta bli att köpa lite annat också... Det blev en hög vas/kruka med en konstgjord blomma till att ha i fönstret, en hängampel med konstgjord växt, också till fönstret. 


När vi var på Willys hittade jag också prydnadspumpor. Så jag köpte ett gäng olika, som jag tänkte att jag skulle lägga på ett fat på köksbordet. Lite höstinspirerat sådär :)


 
ANNONS
 
Mia

Mia

15 september 2008 14:16

Det låter fint, med att höstdekorera hemmet! Kanske jag ska ta efter dig lite och göra det, för fortfarande är det liksom lite sommartema hemma! *L*

http://winyan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se