Alla inlägg under september 2008

Av H Sr - 8 september 2008 11:55

Dagen segar sig fram. H jr har lekt, tittat på tv, m.m Själv har jag mest legat på sängen och läst, halvsovit och surfat på datorn. Känner mig inte ett dugg piggare. Har i alla fall bestämt mig för att dammsugandet, tvätt osv. får vänta tills M kommer hem. Det räcker med att laga mat och underhålla H jr!

Av H Sr - 8 september 2008 08:22

Tröttheten håller mig kvar i sitt grepp, trots att jag sovit många timmar inatt. Somnade som en klubbad säl i soffan igår kväll, där vi bänkat oss för att kolla på "Hitch". Såg bara några minuter. Vaknade vid 23-tiden, borstade tänderna och la mig i sängen - somnade direkt! Lika trött när klockan ringde strax efter 7 idag. Ont i kroppen, ont i huvudet. Känner att det börjar svida i halsen... jag har inte tid att vara sjuk!


Har en rad med saker jag skulle behöva få gjort idag. Dammsuga, rensa klädkartonger, scrappa, lämna tillbaka film på biblioteket m.m Få se vad som blir gjort. Just nu tänkte jag bara ta det lugnt en stund, vila. H jr ligger på min säng och tittar på "Drutten & Gena". Minns ni det barnprogrammet? Det var min favorit när jag var liten, hade t.o.m en skiva med dem! "På tsdag, på tsdag..." *skratt*

Av H Sr - 7 september 2008 17:01

M och barnen for över till grannkommunen efter lunch och badade i badhuset. De kom hem en liten stund efter mig. Skönt att få några minuter i total tystnad när man kommer hem! ;)

De hade haft en trevlig eftermiddag. Bastat hade de gjort en stund också. Barnen var rätt trötta efteråt, och hungriga. Men det blir man ju när man badat. Så det blev lite te och fika tillsammans när de kom hem, med tänt ljus på bordet såklart :)



Av H Sr - 7 september 2008 16:44

Ja, så var då födelsedagen och även jobbhelgen över för den här gången. Har haft en ok helg på jobbet. Haft att göra precis hela tiden, men inget kaos. Så mycket mer än jobba har jag inte hunnit/orkat sen jag skrev igår. Det blev en stund i soffan när jag kom hem igår kväll, framför tv:n.


Ser verkligen fram emot en ledig dag imorgon! Är så otroligt trött. Hade fullt sjå att hålla mig vaken vissa stunder idag. Ont i kroppen har jag också, tung i huvudet. Känns nästan som att det skulle kunna vara nåt på gång. Inte konstigt isåfall, tycker det är många som blivit förkylda nu. På en avdelning på jobbet var flera stycken febriga och förkylda.


Känns väl inte bättre av det här vädret heller... det har regnat precis hela dagen, riktigt höstrusk! Skönt att få sitta inne och slappa nu :)

Av H Sr - 6 september 2008 11:24

Imorgon börjar Gekås i Ullared med söndagsöppet! De har länge sagt att de INTE ska ha öppet på söndagarna, men nu har de alltså fått ge med sig. Det skulle ju inte vara så dumt att åka ner över en helg... ;)

Av H Sr - 6 september 2008 11:20

Fläskkotletter står på menyn till lunch idag. Inte så festligt kanske, men jag har resterna av gårdagens tacogratäng med mig i matlådan ikväll. Tänkte göra någon god sås till köttet. Har fått dille på att smälta ner Kvibille Ädel ost i crème fraiche, blir så himla len och krämig smak! Så det blir det nog till idag. Plus lite grönsaker. 


Vet inte riktigt vad jag ska göra till kalaset nästa helg. Någon som har förslag på nåt smarrigt som passar lchf? Det blir väl lite vanligt kaffebröd också, till de "vanliga" ;)



Av H Sr - 6 september 2008 11:16

Vilket höstväder det är idag! Alldeles igenmulet och bara +10 grader. Riktigt mysigt! :) Vi har haft ljust tänt hela morgonen. Synd bara att man inte får vara inne och kura hela dagen...


Vi tänkte sätta upp de nya gardinerna i sovrummet idag, annars har jag bara tänkt ta det lugnt före jobbet. M jr och H jr håller sig sysselsatta med att bygga torn m.m med ett sånt där Jenga-spel, som barnen fick av sin mormor och morfar när de var i Thailand för många år sen. Riktigt avancerade kreationer blir det :)


Av H Sr - 6 september 2008 08:56


Idag fyller jag år! :) Blev väckt på morgonen av M och de små. Någon frukost på sängen blev det inte, men det beror mest på att jag inte tycker om att äta i sängen! 

Fick ett jättefint kort med pengar i. Pengar som jag ska använda till scrapbookinggrejer - helt perfekt!! :)


Nu ska vi äta frukost, sen blir det mest att ta det lugnt på f.m., äta lunch osv. innan jag börjar jobba kl.14 Nu ångrar jag ju att jag inte tog ledigt... Få se om H dyker upp en sväng innan jobbet också. Firar med övriga familjen gör vi nästa helg istället. 


Ha en bra dag allihopa! :)

Ovido - Quiz & Flashcards