Alla inlägg under september 2008

Av H Sr - 5 september 2008 16:29

Sitter här och njuter av en stunds total tystnad! Är helt själv hemma. Ingen radio, ingen tv, ingenting. Bara den gamla moraklockan som tickar och frysen som brummar...


M tog med sig barnen för att handla lite. Present till mig stod bl.a på inköpslistan, så jag fick liksom inte följa med! ;) Men jag klagar inte. Skönt att få bara vara själv en stund. 

H jr talade om att de skulle köpa en armbandsklocka till mig. Vi får väl se om det är vad som finns i paketet imorgon :)


Eftersom jag jobbar imorgon kväll tänkte jag att vi kunde mysa lite ikväll istället. Så jag tänkte fixa tacogratäng till middag. Så gott så! 

Av H Sr - 5 september 2008 11:10

Oj, vad det regnar! Det fullkomligt vräker ner, spikrakt från himlen! Det känns helt ok att man får kura inne en sån här dag :)

Av H Sr - 5 september 2008 08:29

Ännu en helt ledig dag att se fram emot!! Idag är det bara jag och H jr som är hemma, fast det är ju inte så bara det heller. Mysigt att få vara tillsammans med världens goaste 3-åring :)


Vi har haft en sagostund här på morgonen, efter att ha ätit frukost och vinkat av M jr. Ska försöka röja lite här hemma under dagen. Dammsuga, diska, vika tvätt m.m Förhoppningsvis kanske de nya gardinerna kommer upp i sovrummet också :)



Av H Sr - 4 september 2008 20:46

Nu har kvällsfriden lagt sig! Visserligen har inte M jr kommit i säng ännu (han kikar på Simpsons), men det är bara en tidsfråga. Har läst för H jr och det var en så lång bok att hon höll på att somna innan vi läst färdigt :) Hon slocknade direkt sen.


M är ute på en löprunda. Få se hur det har gått idag. Han tycker det går lite segt sen han också började med lchf. Tar väl ett tag för kroppen att vänja sig. Sen hade han väl kanske inte bästa uppladdningen, kokospannkakor, men gott var det! :)


Vi var till biblioteket efter att I åkt hem på e.m In med ett stort lass och hem med ett nytt! Precis som det brukar bli. Roligt med lite nya godnattsagor att läsa i alla fall.

Efter bibblan så åkte vi hem och fikade (bara Babybelostar + te för min del) med H, som kom över. Han blev kvar över middagen också och cyklade sen hem till pappa vid 19:30-tiden. Imorgon är det ju skola igen. Blev lite hattigt med en ledig dag en torsdag, även om de nog tyckt att det varit skönt.

Av H Sr - 4 september 2008 16:49

Här kommer de utlovade bilderna på mina höstarrangemang...


 


 

Av H Sr - 4 september 2008 12:09

Oj, vad klockan går fort! Småtjejerna har lekt för sig själva hela förmiddagen, lekt mamma, pappa, barn, målat, tittat på Dora, varit ute på gården m.m Snart är lunchen klar och sen ska vi ta oss till lekparken en liten stund hade jag tänkt.


M jr har varit ut en sväng på sina inlines och sen bänkat sig med sin nya Kalle Anka, som kom i brevlådan idag. Torsdagar är heliga för honom! ;)

Just nu är han ute på en löprunda. Energi, energi... *skratt*

Av H Sr - 4 september 2008 08:53

Har nu gått ner 5.3 kg sedan jag började med LCHF för 5 veckor sedan. Det har verkligen gått upp och ner med vikten, men så är det väl i vanliga fall också. Jag är i alla fall glad för dessa kilon och hoppas naturligtvis att det blir många, många fler!

Av H Sr - 4 september 2008 08:35

God morgon, god morgon! Torsdag morgon och en ledig dag, inte helt fel! Var sååå trött när klockan ringde, kom i säng alldeles för sent igår. Det är så lätt att fastna vid datorn!


Har precis ätit frukost och alldeles nyss kom I. Hennes mormor skulle hämta henne kl.14, så det blir en hel dag fylld med bus och lek :) En tripp till lekparken m.m Vädret ser ju ut att bli fint i alla fall.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards