Alla inlägg under september 2008

Av H Sr - 26 september 2008 13:11

Det är helg!! Strax före halv ett kom jag från jobbet idag, med kaos i huvudet och känslan av att jag har glömt hälften. Men jag känner att jag är så stressad och rörig i huvudet nu, att det inte spelar någon roll om jag sitter kvar och försöker tänka igenom. Det är stopp i huvudet helt enkelt...


Har hämtat H jr på dagis, där hon satt och klistrade silvriga klistermärken på ett papper. Så tjusigt så! Fick med sig ett ark hem, så hon kunde fortsätta klistra. Men när vi kom hem så ville hon direkt dega med trolldeg istället, så det sitter hon och pysslar med just nu. Har byggt både koja och husvagn än så länge ;)


Själv har jag slängt i mig lite lunch. Väntar på att killarna ska komma hem, så vi kan åka över till grannkommunen och fixa H:s mobil, som pajade för ca en månad sen. Den har ju funkat att ringa på/till, men det går ju inte att läsa sms osv. Så idag ska vi försöka få det fixat. Hälften får han betala själv!


Sen ska vi försöka städa lite här hemma. Det behöver både dammas, dammsugas och torkas golv. Och skura badrummet... Har egentligen ingen ork till det alls, men jag tänkte att vi ska hjälpas åt allihopa. Det är så skönt att ha det gjort till helgen, så slipper man tänka på det då! Dessutom ska M jobba imorgon, så vi har bara söndag ledig tillsammans.

Av H Sr - 25 september 2008 18:07

Nu börjar kvällsfriden! ;) Maten är uppäten, disken i maskinen osv. H jr tittar på Bolibompa. H har stängt in sig på sitt rum och tittar på tv. M jr är på sitt rum och lyssnar på musik. Kiss - det är hans favoritband nummer ett just nu! Vi har till och med så tjusigt att det står Kiss på flera ställen utanför på gatan, som han gjort med gatkritor :)


Rensade ut lite ur kylskåpet nyss, det var mycket som datumet gått ut på. Det märks att man inte alls gör av med lika mycket matvaror nu när vi äter efter lchf! Fick slänga 7-8 förpackningar med olika saker, som blivit förstörda... det ser så tomt och sorgligt ut i kylskåpet nu! *skratt*


Inga planer alls för kvällen. Hade tänkt scrappa lite, men jag tror inte jag orkar. Ska nog försöka hitta nåt att titta på istället, nåt program på nätet eller så. Eller så lägger jag mig och läser en stund... men då somnar jag nog direkt! Kan ju vara trevligt om man är vaken längre än H jr i alla fall ;)

Av H Sr - 25 september 2008 15:40

M jr var hemma när H jr och jag kom hem. H kom alldeles nyss. Och vips, så var alla barnen borta! De stack ut direkt. Hoppar studsmatta m.m Det har varit så hela veckan. Jag är helt förundrad över att de håller sams och har så roligt, syskonkärlek och åldersskillnad till trots (3, 10, 14 år)!


H jr tyr sig verkligen till H, längtar efter honom när han inte är här, ser upp till honom och frågar honom gärna om hjälp. Lyssnar på vad han säger osv. Så hon kommer nog verkligen att märka skillnad nu när H kommer att bo mer hos oss (vilket jag fortfarande inte fått någon info om...). Hon säger ofta att hon längtar efter honom när han är hos sin pappa.

Av H Sr - 25 september 2008 15:38

Idag känns det lite bättre, även om luften går ur totalt när man kommer hem! Jobbade 8-15 idag och på eftermiddagen var jag på utbildning i lyftteknik. Alltid bra att fräscha upp de kunskaperna. Man ska ju vara rädd om rygg, nacke osv.


En dag kvar att jobba denna vecka, jobbar 8-12 imorgon och ser sen fram emot en ledig helg! Jag sa det till M igår att jag verkligen, verkligen behöver den här lediga helgen. Jag känner mig sliten, trött hela tiden. Så jag ser fram emot ett par dagar utan en massa måsten!

Av H Sr - 24 september 2008 20:35

Idag finns varken lust eller ork att blogga....

Av H Sr - 23 september 2008 14:26

M jr har varit på hälsokontroll hos skolsköterskan idag. Längd, vikt, syn och hälsosamtal. Hon tyckte att han var vältränad och kreativ. Vad hon menar med det sista vet jag inte riktigt, men hon hade sagt så i samband med att M jr berättade att han lyssnade mycket på musik.


Lite sämre syn på höger öga, men det var ju inget nytt. Själv hade han redogjort så ordentligt för hålet han har i örat också.

Längden och vikten var alldeles lagom. Nån flaggstång kommer han ju aldrig att bli eftersom ingen av oss är långa. 


Skönt med kvitto på ett friskt och välmående barn! ;)

Av H Sr - 23 september 2008 14:24

Oj, vad tiden springer iväg! M jr har redan kommit hem från skolan. Sitter och äter mellanmål. H jr sitter bredvid och "degar" med en ny trolldeg. Idag blev det en rosa-röd. Själv ska jag ta en kopp te - vanilj, med grädde och kokosfett! ;)


Av H Sr - 23 september 2008 10:48

Nu har vi ägnat morgonen åt foton, måla med vattenfärger, rita, titta på tv, bädda sängar, diska, leka m.m Härnäst på programmet står en tripp till affären.

Ikväll har H innebandyträning och M eller jag ska gå på föräldramöte på dagis. Vi får väl se vem som drar det längsta strået! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards