Direktlänk till inlägg 15 oktober 2008

Kan jag inte bara få sova???

Av H Sr - 15 oktober 2008 08:58

Tung i huvudet idag igen och SÅÅÅ trött!! Känner mig helt urlakad i kroppen. Ännu inga tecken till magsjuka i alla fall och jag hoppas att vi andra slipper det hela!

Ska jobba kväll idag. Vet inte hur jag ska orka... Skulle bara vilja dra täcket över mig och sova, sova, sova! Ska jobba till 21:45 ikväll, sen börjar jag 7 imorgon igen. Då blir det extra lång dag, för det är utbildning igen. Nej, nu känns det lite tungt måste jag säga. Ursäkta för allt gnäll, men sånt är livet just nu.

 
ANNONS
 
Ylva

Ylva

15 oktober 2008 11:35

Usch, jag kommer ihåg nu hur det var när man hade småbarn och jobbade och alla blev sjuka, inklusive en själv:)

http://www.villevylva.blogspot.com

 
Filifjonkan

Filifjonkan

15 oktober 2008 12:05

Hej här får du en treo och lite halstabletter sen lägger jag en grapefrukt här full med cvitaminer så skall du se att du piggar på dig. Sen ett tips till jobbandet i kväll om du känner dig täppt ta dig en allergitablett Certizin receptfritt så öppnar den upp och sväller av ..jag brukar köra det ett par dagar när man är som täpptas och snorigast

http://filifjonkan-se

 
Ewa

Ewa

15 oktober 2008 12:22

Gnäll på bara! Alla behöver det ibland. Kan du inte belöna dig på något sätt när eländet är avklarat? Kram

http://fundringar

 
Ingen bild

Helén

15 oktober 2008 13:54

Tack Ewa, ibland känns det som att man bara behöver få ur sig! Nån belöning får det kanske bli - en sovstund?! ;)

 
Ingen bild

Petra

15 oktober 2008 17:22

Hejsan! Enligt lag får du ju inte börja jobba kl 0700 när du jobbat kväll det får du kolla upp

 
Mia

Mia

16 oktober 2008 12:30

Det är väl helt ok att gnälla ibland! Befogat eller obefogat, men det låter ju som det är tungt för dig nu, med huvudvärk och trötthet och annat... Det låter inte så bra alls! Låter som om du behöver ha en eftermiddag för dig själv, sova mycket, vila, ta det lugnt... Önskar jag kunde hjälpa med något! Kram!

http://winyan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se