Direktlänk till inlägg 18 oktober 2008

Underbar morgon!

Av H Sr - 18 oktober 2008 09:20

Ja, nåt annat kan jag inte säga när jag fick vakna upp utan huvudvärk idag!! :) Har ätit en lång frukost, njutit med senaste numret av "Scrapbooking m.m." Vi har bara tagit det lugnt, tittat på tv och lite så. Ska snart hoppa in i duschen med H jr, sen tänkte jag att vi ska gå en promenad till affären för inköp av lördagsgodis och lite annat. Tänkte se om jag kan hitta nåt hobbylim eller liknande, som barnen kan ha när de pysslar. Här hemma är det tvärslut.


M jobbar idag, men han skulle försöka vara hemma till lunch i alla fall. Hoppas det blir så, det känns som vi inte varit lediga tillsammans på evigheter. 

H var förbi 07:30 imorse och hämtade sina matchkläder som han hade glömt här, han skulle iväg och spela match. Första matchen förlorade dem, hoppas att det går bättre den här gången. De kom ju iväg väldigt sent med träningen den här säsongen och dessutom har de slagit ihop två lag, så det tar ju ett tag att spela ihop sig.


I eftermiddag ska vi åka över till mamma och fira henne. Present har hon redan fått, det gav syster och bror när de var där i tisdags när hon fyllde. 60 rosor och ett presentkort på en spa-weekend. 

Få se när vi kommer hem därifrån ikväll, men sen blir det nog bara lugnt. 

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

18 oktober 2008 23:50

Vad skönt att vakna utan huvudvärk! Härligt!

http://wessand.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se