Alla inlägg under oktober 2008

Av H Sr - 7 oktober 2008 08:27


Någon som kan tala om för mig varför det inte går att tina upp lite hallon i micron utan att det börjar ryka och blixtra???? Har försökt ett par gånger nu senaste dagarna, men med samma resultat varje gång. Och det är inte micron det är fel på, för den funkar hur bra som helst för övrigt.

Har tinat hallon förut utan problem...

Av H Sr - 6 oktober 2008 20:50

M jr berättade att de blivit varnade i skolan om en mystisk bil som rört sig i området runt skolan. Mycket obehagligt!! Det är inte första gången det hänt heller. Lika jobbigt varje gång man hör talas om sånt här. Man förmanar och förmanar, informerar osv. De vet precis vad de ska och inte ska göra. Men sen inser man att det har nog alla föräldrar till barn som råkat illa ut också gjort... nej, usch det går inte att tänka så! Jag hoppas att det inte är så illa med den här bilen.

Av H Sr - 6 oktober 2008 19:56

H jr har somnat. Hostar en del. M jr kikar på tv. M har stuckit ut på en löprunda. Själv har jag förhört H på fysik, han har prov imorgon. Hjälp, jag fattar ingenting! Det är tur man inte går i skolan längre ;)


Tror inte att det var nåt att se på tv ikväll heller. Det får nog bli lite mer läsa i etik-boken. Hann inte riktigt färdigt med den idag. 

När M kommer hem och har duschat osv. så ska vi ta oss varsin kopp te. Har nyss varit runt och tänt alla ljusen i lyktor, ljusstakar m.m Det är ju bara såå mysigt :)


Vad har ni andra för er?

Av H Sr - 6 oktober 2008 19:35

Jaha, så var det färdigt då. H jr är sjuk. Hon var hemma hos I och lekte några timmar på dagen, det hade gått bra, men hon hade klagat på ont i halsen vid maten. Lät lite tjock och grötig i halsen när jag hämtade henne, vilket hon gjorde redan lite igår.

Nu ikväll när vi höll på och fixade välling osv. så kände jag att hon var varm. +38 grader. Frös gjorde hon, så febern hade väl inte klättrat färdigt heller... Så det blir en vab-dag imorgon då. Inte direkt vad jag hade räknat med, men sånt är livet.


Ringde till jobbet för en stund sen och talade om att jag blir hemma imorgon. Det verkar lugnt i alla fall, inte så mycket som någon annan måste göra på mitt område, vilket känns skönt för mig. Få se hur hon mår imorgon, om det blir fler dagar eller inte.

Av H Sr - 6 oktober 2008 09:45

Sista lediga dagen för den här gången. Jag ska snart skjutsa iväg H jr till I för en lekstund. Själv ska jag passa på att läsa den bok som vi fick på en utbildning för ett par veckor sen, den ska vi ha läst till del två på utbildningen i nästa vecka.


Annars händer inte mycket. Slappade bara i soffan igår kväll, trötta var vi. H jr är lite förkyld, men jag hoppas att det inte blir mer än så. 

Regnade gjorde det som bara den igår kväll! Det fullkomligt öste ner! Reklamen som måste kommit igår kväll var alldeles dyngsur imorse... 



Av H Sr - 5 oktober 2008 19:52

Hade tänkt ta mig en bloggrunda ikväll, men jag orkar bara inte! Jag hoppas ni alla ursäktar, jag har nog varit dålig att titta in och kommentera hos alla mina favoriter på sistone... men det beror inte på ovilja! Återkommer en annan dag :)

Av H Sr - 5 oktober 2008 19:48

Tittade lite närmare på bilden på mina nya skor i ett inlägg här nedanför. De ser inte alls lika fina ut där som i verkligheten måste jag bara tillägga! De är bruna och så är det lite sömmar frampå. Här ser de ju nästan svarta ut...

Av H Sr - 5 oktober 2008 19:44

Nu är vi hemma och kan pusta ut igen! Det är jobbigt att flytta!! Vi har kört ett par vändor med vår bil fullastad med kartonger, säckar och annat. Sen körde brorsan sin bil med släpkärra, lastad med möbler och sånt. Den nya soffan har vi ställt iordning, skruvat ihop nya köksmöblerna, börjat packa in glas i vitrinskåpet, packat upp en hög med lådor i köksskåpen m.m


Än är det mycket att göra och det kommer nog att dröja nån vecka till innan mamma flyttar helt och hållet. Sovrummet ska tapetseras om först, plus att hon ska köpa en ny säng. Sen finns det en hel del smågrejer kvar att köra. Det tar tid!!


Skönt var det att få komma hem i alla fall. Middag har vi ätit och jag har precis läst godnattsaga för H jr. Det blir en slapp kväll i soffan skulle jag tro, nåt annat orkar vi nog inte med!

Har gått runt och tänt ljusen i alla lyktor och så här hemma, det är så himla mysigt!! :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards