Direktlänk till inlägg 10 november 2008

Äntligen måndag!

Av H Sr - 10 november 2008 15:58

Det är väl inte ofta man säger så, men idag var det så skönt att det äntligen var dags att gå till doktorn. Dock var det inte så lätt som det låter. Igår låg jag vaken till 2-tiden med världens panikångest och kunde inte somna. Jättetrött var jag tvungen att masa mig upp imorse för att hinna göra mig iordning till läkarbesöket.

Mer och mer nervös blev jag och när det väl var dags att ge sig iväg hade jag ångest igen. Det var verkligen jättejobbigt att åka dit, bara att gå in på vårdcentralen och komma in i väntrummet kändes överväldigande!!


Som tur var (men otur för henne såklart, som var tvungen att gå dit) så satt min UNDERBARA vän Åsa i väntrummet!! Inte vad jag hade väntat mig, men OJ så skönt det kändes!!!! Ännu gladare blev jag när hon hade väntat kvar tills jag var klar hos doktorn. TACK Åsa, du är en fantastisk vän och jag är så glad att du finns där!!!


Inne hos doktorn gick det väl bra. Hann bara innanför dörren så brast alltihop, vilket det i och för sig gjorde redan i väntrummet, men det tog en bra stund innan jag ens kunde försöka prata. Kom inte ihåg att ta upp hälften av det jag skulle säga, men det spelade inte så stor roll. Huvudsaken var att hon lyssnade och inte fördömde. En akut remiss till kuratorn blev det, ett recept på sömntabletter och 2 veckors sjukskrivning. Inga saker man blir direkt glad av, men saker som just nu känns livsnödvändiga!!


Var alldeles skakis när jag kom därifrån, spänningen släppte väl. Känner mig bara så gråtfärdig hela tiden. Det har varit en jättejobbig dag och jag är helt slut. Men sova går ju inte. Inte bara för att H jr var hemma idag, men det går inte att slappna av. Får lite ångest av att ta en sömntablett, men samtidigt känns det skönt att veta att man kanske får somna utan att ligga med andnöd i flera timmar först...


Var ju tvungen att ringa till chefen och tala om att jag blir borta, och inte lät hon väl riktigt lika förstående och omtänksam idag... skiter i henne just nu dock!


Tack alla för era gulliga kommentarer, det värmer otroligt mycket ska ni veta!! Jag kikar in på era bloggar ibland, men har bara inte haft nån energi att kommentera eller blogga själv. Hoppas ni förstår!

 
 
Ewa

Ewa

10 november 2008 17:14

Det var bra att du klarade av läkarbesöket!
Åsa får en guldstjärna av mig. :-D

Det där med att chefen inte är lika förstående när man inte blir frisk så fort som chefen tycker, det känner jag igen. Tyvärr. MÅNGA kramar.

Ps. Utnyttja sömntabletterna!! Sömn betyder så himla mycket för måendet.

http://fundringar

 
Ingen bild

Helena

10 november 2008 17:57

Om din chef inte fattar att du behöver vara sjukskriven för det här så är hon rätt korkad i ärlighetens namn. Skit i henne så gott det går och fokusera på att må bra! Det din chef borde fatta är att mår man så dåligt som du gör så finns det inte fem öres chans i världen för dig att jobba. En del folk fattar inte vad panikångest gör och i ärlighetens namn, jag har sett det här förr på folk som fått utmattningsdepression! Och du har haft det tufft ett tag så du BEHÖVER verkligen vila.

 
Åsa

Åsa

10 november 2008 19:01

Strunt i vad chefen tycker, du är det viktiga, jobbet är det hennes sak att se till att det fungerar.

Jag tyckte det kändes så enormt skönt att få träffa dig i dag, du är ju en sådan underbar vän och jag vill så gärna finnas där för dig.

Sömntablett hoppas jag kan hjälpa dig att få sova, det är ju så viktigt det med.

Kramar Åsa

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

10 november 2008 19:21

Vad skönt att läkaren lyssnade och tog det på allvar även om två veckor inte låter så mycket i mina öron. Men grattis! Och starkt jobbat att "våga" gå dit och berätta hur du mår.

http://wessand.blogg.se

 
Breezie

Breezie

10 november 2008 20:13

Starkt gjort av dig att gå till läkaren tycker jag. Jag håller tummarna allt jag kan och hoppas att det bara kan bli bättre för dig nu. Ta hand om dig.
Kramisar

http://breezie.bloggagratis.se

 
Grynisen

Grynisen

10 november 2008 20:35

Vad duktig du är. Du är jättemodig och duktig som vågade gå till din doktor och berätta... En eloge till dig :-)

Se nu till att använda din sjukskrivning till att ta en dag i taget, vila, promenera, träffa vänner och bara vara... Sen ska du absolut använda dina sömntabletter, de kommer hjälpa dig.

Ta hand om dig nu, och kom ihåg, en dag i taget....

Stora kramen

http://grynisen.bloggagratis.se

 
Birgitta

Birgitta

12 november 2008 16:13

Bra att du kom dig till doktorn och att hon verkligen lyssnade på dig. Du ska se att när du fått sova ordentligt känns allt lite lättare. Sköt om dig nu och vila allt du kan. Tänker på dig.
(((Kram)))

http://birgittas.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

13 november 2008 10:10

Åh vad skönt att läsa att du mötte en läkare som lyssnade på dig!
Vad chefen tycker och tänker ska du inte bry dig om, fast jag tycker det är ganska så oproffessionellt att bemöta dig på det viset.
Försök tänka bort de där negativa tankarna angående sömntabletter, du behöver ju sova också för att orka komma tillbaka!
Skönt att ha en vän med sig när det är som jobbigast, sådana vänner skulle vi alla behöva ha!
Jag tänker så mycket på dig, och hoppas av hela mitt hjärta att du snart kommer att må bättre!
Kramar i massor!

http://winyan.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

13 november 2008 10:21

Krya på dig. Chefen har sin egen huvudvärk att bekymra sig över. Koncentrera dig på DIG och din familj och låt resten av världen sköta just resten av världen!
Här skiner solen just nu hoppas den gör det på dig (och Åsa) också!
Kramar
Anna

http://enannassida.blogg.se

 
Marie-Louise

Marie-Louise

15 november 2008 21:51

Hej! Jag känner ju inte dig men "sprang på din blogg" och du ska veta att det viktiga är att du mår bra! Ta nu dessa veckorna och prioritera sådant du tycker om att göra. Jag har själv varit sjukskriven under en period och folk som inte förstår (chefer osv) får man helt enkelt struna i. Människor som inte varit i en sådan situation där men behöver vara sjukskriven vet helt enkelt inte hur det känns. Ta hand om dig!

http://majni.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards