Direktlänk till inlägg 1 december 2008

Ett livstecken

Av H Sr - 1 december 2008 21:03

Tja, inte blir det ofta man skriver längre... orken och lusten infinner sig inte som jag vill. Men det är väl bara att acceptera.

Är fortfarande sjukskriven. Ska tillbaka till doktorn på måndag nästa vecka och dagen efter har jag min första tid hos kuratorn. Chefen försökte ordna en snabbare tid på företagshälsan åt mig, men den terapeuten ringde idag och det visade sig att jag skulle få vänta ännu längre på att få komma dit. Så det blir kuratorn på vårdcentralen som får den äran att lyssna på mig...


Anafranil har jag inte börjat äta ännu. Ringde och pratade med doktorn, förklarade hur jag kände osv. Fick en annan lugnande att ta vid behov och sen kunde jag börja med Anafranil om jag ville. Känns inte ok just nu, med tanke på biverkningarna och hur jag redan mår, med ett blodtryck som hoppar, hjärtklappning m.m Så jag väntar tills jag träffar doktorn på måndag, får diskutera mer med henne då.


Dagarna rullar på. Kommer inte ut så mycket, känns mest jobbigt. Försöker tvinga mig själv att gå ut på korta promenader ibland, men det skulle säkert behövas mycket mer... 


Kom iväg på H:s innebandymatch förra helgen, vilket jag är mycket nöjd med. Det var verkligen jobbigt och jag satt inomhus med jacka och vantar på och frös hela tiden... ångest är ingen lek kan jag säga!

Under veckan som varit har det bytts till julgardiner här hemma, satts upp ljusstakar och julstjärnor, putsats fönster osv. Önskar att jag kunde säga att jag gjort åtminstone hälften själv, men då ljuger jag... Strök några panellängder och satte upp några pappersstjärnor, det var så mycket jag orkade. Igår och idag har jag gjort iordning barnens adventsgran. Orkade inte ta hela på en gång. Har knutit fast choklad till alla 3 barnen i den, så det tog ju en stund. 


Utvecklingssamtal på dagis idag. Allt går jättebra för H jr. Hon är väldigt duktig, trivs bra osv. Hon verkar inte må dåligt över att jag mår dåligt, även om de märkt att hon frågar mer "Varför?" om allting och att hon pratar om att jag är sjuk osv. De tyckte dock inte att hon verkar bekymrad och det var skönt att höra!! 

Det var tur att fröken ringde och ville ändra tiden, för jag hade helt glömt bort att det skulle vara samtal idag... minnet och koncentrationen är inte på topp direkt. De har full förståelse för hur det är på dagis, vilket är skönt. Vi har ju haft alla tre barnen där, så man känner ju personalen ganska bra. Känns bra att de vet hur läget är, ifall H jr skulle säga nåt eller må dåligt, och att de har förståelse om vi ändrar tider hit och dit.


Inte mycket annat nytt här i vårt hus...

 
ANNONS
 
Ewa

Ewa

1 december 2008 21:26

Många kramar!

http://fundringar

 
Åsa

Åsa

2 december 2008 07:55

Bloggen finns ju alltid kvar, du skriver när du vill/orkar. Känn ingen press på det.
Och att du orkar ta korta promenader är väl inte så dåligt? Var glad över det du gör istället för att ha dåligt samvete för det du inte orkar. Det blir bättre, ge det tid.
Stor kram!

http://wessand.blogg.se

 
Breezie

Breezie

2 december 2008 09:49

Kul att höra ifrån dig. Jag kikar in hos dig då och då. Här är det inte heller allt för bra. Jag förstår delvis hur du känner dig. Motivationen har jag inte heller. Däremot är bloggandet lite avslappnade för mig. Det är inte alla gånger jag har nått vettigt att skriva. Jag har ingen bekant som läser min blogg ja mer än min svåger då man annars är det okända människor som kikar in hos mig och det känns skönt för jag kan skriva exakt vad jag känner och vill utan att någon närstående ska börja fråga osv. Man vill inte alltid att alla ska veta allt om en, men så här vet ju ingen vem jag är och då är det skönt att bara få skriva skriva skriva. Det är svårt att prata med andra som inte är i samma sits som en själv. Det syns inte alltid utanpå en att man mår dåligt och då är det svårt för andra att fårstå det.
JAg finns här med mail mm om du känner att du vill hålla kontakt med mig, det kan ibland vara skönt att få prata med nån utomstående. Behöver inte vara om problemen man har utan helt vardagliga ting.
Ta hand om dig och jag hoppas höra ifrån dig snart igen
Styrke Kramisar

http://breezie.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

11 december 2008 21:14

Det är skönt att läsa att du bryr dig om dig själv mer än din blogg! *L* Så ska det vara, den dagen du känner dig mogen och mår bättre är det ju bara att återkomma hit!
Jag hoppas det gick bra hos doktorn och även kuratorn, och att du känner att du får så bra hjälp som du kan.
Sånt här måste få ta tid, det har tagit lång tid att hamna här och det tar lång tid att återhämta sig.
Tänker på dig, massor!

Kram!

http://winyan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se