Direktlänk till inlägg 2 april 2009

Ingen rolig dag...

Av H Sr - 2 april 2009 10:29

Idag är det 3 år sen pappa dog... svårt att förstå att det gått hela 3 år, det känns som att det var igår. Svårt att greppa. Jag ska till kuratorn idag, känns bra att det var just idag. Få ordning på tankar och känslor, tillåta mig att känna. Har varit en tuff och jobbig vecka med mer ångest och svårt att sova. Sömntablett nästan varje kväll för att få sova. Fick världens ångestattack häromdagen, såå läskigt!


Var till sjukgymnasten igår, på lite basal kroppskännedom. Förstår att en del av min problematik med huvudvärk beror på hållning och muskler. Gäller bara att lära om, vilket tar tid såklart. 


Får panik när jag tänker på mötet med FK i nästa vecka. Tycker inte att jag kommit så mycket längre än sist, men känns som att det förväntas... Jag känner mig inte alls redo att gå tillbaka till jobbet!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena

2 april 2009 11:15

Tala om för dem EXAKT hur du känner, vad du känner osv inför att gå tillbaka till jobbet nu. Känner du dig inte redo så är du inte redo och det kommer enbart att bli katastrof om du går tillbaka till jobbet för tidigt!!!!

 
Åsa

Åsa

2 april 2009 11:28


Bra att du ska till kuratorn idag och jag hoppas det känns bra att komma dit och få prata osv,men tråkigt att du hade en hemsk ångest attack och generellt svårare att sova osv.

Angående mötet så kan man ju inte få kroppen/själen/tankar osv att bli bättre snabbt, det tar tid och måste ju få göra det.
Är bara tråkigt detta med FK nya , helt orimliga regler.Vilket jag förstår inte gör saken ett dugg bättre.
Hoppas dock att det går bra och att du får vara fortsatt sjukskriven.

Kram Åsa

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Ewa

Ewa

2 april 2009 12:37

Jag tänker på dig o tittar in varje dag. Många kramar.

http://fundringar

 
Mia

Mia

3 april 2009 19:26

Gumsan! Det låter så jobbigt, inte bara att du mår dåligt utan all kamp med myndigheter och skräp också! Hoppas du orkar stå på dig och verkligen förklara hur du mår på FK; vet ju att jag har väldigt svårt att vara stark och stå upp för mig själv i sådana sammanhang. Tyvärr är ju dock regler och lagar som de är just nu och jag tycker personligen att det är katastrof! Tänker mycket på dig, och gläds varje gång jag ser ett litet inlägg här! Kramar!!

http://winyan.bloggagratis.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

5 april 2009 10:16

Det var ett tagsen jag var inne och tittade hos dig. Det är aldrig roligt att mista någon nära och kära. Miste min storebror för 8årsen och jag tycker att det är lika jobbigt. Hoppas du får lite ro med dig själv till slut. Men jag tror att de ser en fast vi inte ser dem.
Ha det nu så bra och sköt om dig. kjamen från Ronneby

http://bearclaw.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

6 april 2009 09:52

Inte så konstigt att man får panikångest när det är så mycket. Hoppas du känner dig bättre snart

http://wessand.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se