Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Snabb uppdatering

Av H Sr - 18 augusti 2009 09:47

Arbetsträning är på gång, dock inget bestämt ännu. Pratade med handläggaren på FK igår. Har telefontid med doktorn imorgon bitti, ska diskutera med henne och försöka lägga upp en plan...


Klippdags för M och två av barnen ikväll. Jag skulle också varit med, men hoppar över denna gång. Känner att jag inte har råd och sen minns jag inte när jag fixade till håret sist... känns lite onödigt, sparar till senare i höst istället. 


Ska kolla klart på en film jag började på igår, sen ska jag försöka scrappa lite. Har lite svårt att komma igång just nu...

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

18 augusti 2009 15:13

Så bra att du får börja med arbetsträning och inte jobba direkt.
Kram Åsa

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

18 augusti 2009 16:19

Hej och välkommen tillbaka!
Härligt att du är piggare - jag har saknat dig och varit lite oroligt. När Åsa nämnde dig på sin blogg kunde jag inte låta bli annat än att be henne hälsa. Känns lite konstigt när man bara kan komunicera en väg och den ena inte är "på tråden". Ser fram emot att höra av dig lite oftare nu!
Må så jätte gott!
Anna

http://enannassida.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se