Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Fy vilken dag...

Av H Sr - 19 augusti 2009 09:01

Usch, nu blev det stressigt! Hade telefontid med doktorn idag, men hon ville att vi skulle träffas istället, så jag fick en tid 14:15. Ska till storstan med M jr strax, han har en tid för information på tandregleringen (ska få en ny tandställning). Det blir bråttom hem sen, får försöka äta nåt i bilen på vägen hem... sen har M jr avslutning på sin tennisskola, kommer nog att missa början. Ska försöka hinna kika en liten stund innan jag ska till doktorn. Skulle hämtat H jr kl.14 på dagis, men fick ringa och ändra tiden IGEN på dagis...


Gillar INTE såna här dagar, mår inte bra av dem, men idag går det inte att undvika. Tar ett djupt andetag...

 
ANNONS
 
Mia

Mia

19 augusti 2009 20:58

Det är så roligt att se dig här igen, också! Hoppas du redde ut dagen, det är ju jobbigt när det kommer sådana här dagar, som man inte kan undvika men som man ändå känner att man inte klarar av på ett bra sätt! Massor av kramar till dig!

http://winyan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se