Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Nu är det klart!

Av H Sr - 20 augusti 2009 17:35

Börjar arbetsträna på måndag. 3 dagar nästa vecka, ca 1½ timme per dag och sen hela veckan, veckan därpå. Sen följer arbete 25% i 3 veckor och arbete 50% i 3 veckor. Därefter en utvärdering med doktorn. Går allt bra går jag upp i min fulla tid då och det behövs inget mer möte med FK. Hoppas, hoppas! Håll tummarna för mig nu att allt kommer att gå bra!!


Idag började pojkarna skolan igen. M jr var mycket förväntansfull och hade svårt att somna igår. Han tycker verkligen att det är roligt med skolan! Inte så mycket H... han tyckte att första dagen varit ok, kul att träffa kompisar, kort dag osv. Men själva skolan är han väl inte så impad av... Två nya elever hade det kommit till hans klass, en kille och en tjej. Tyvärr har även hans föräldralediga klassföreståndare kommit tillbaka, hon som har lite problem med språket och som det är så svårt att kommunicera med... suck!!


H jr har varit några timmar på dagis och senare på e.m kom hennes kompis I hit för att leka. De har badat, lekt i lekstugan (som vi köpte i somras) m.m Nu kopplar de av i soffan med en film. Det var första dagen på dagis för I idag, så de verkar lite trötta båda två! :)


Strax dags för mat, köttfärslåda och makaroner, mums! Sen blir det nog bara slappande i soffan ikväll. Känner av huvudet lite. Fick migrän igår e.m som höll i sig resten av dagen = hela dagen förstörd, bara att sova... så himla jobbigt och trist! Misstänker att det har med solen och värmen att göra, tycker att jag ofta får huvudvärk när det blir lite varmare...


Imorgon är det fredag. Kort vecka för skolbarnen, vilket kan vara skönt så här i början, innan man vant sig vid de nya rutinerna. Inga särskilda planer för helgen än så länge. M har nåt möte på söndag, blev invald i styrelsen i skidklubben. Tror mamma tänkte titta över nånting i helgen också. Annars ska vi väl försöka fortsätta rensa här hemma, ett projekt som aldrig tycks ta slut... 

 
ANNONS
 
Ewa

Ewa

20 augusti 2009 20:47

Tumhållning och tankar från mig i nästa vecka! Kram

http://fundringar

 
Anna

Anna

21 augusti 2009 08:32

Hej! Härligt att du är påväg tillbaka på mer än ett sätt! Lycka till med arbetsträningen.
Må gott!
Anna

http://enannassida.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se