Direktlänk till inlägg 1 september 2009

Hemma idag

Av H Sr - 1 september 2009 07:57

Arbetsträning pågår. Man tycker inte att 1½ timme låter så länge, men jisses vad jobbigt det kan vara! Är helt slut när jag går från jobbet! Är inne på andra veckan nu, men idag har jag bestämt mig för att stanna hemma. Orkar helt enkelt inte. Har sovit uruselt i två nätter. Igår f.m när jag kom hem hade jag migrän och har sedan dess försökt sova bort det. Har sovit så himla oroligt. Det mesta av huvudvärken är borta, men jag är helt slut. Så jag blir hemma och vilar idag, känner att jag behöver det.


Var tvungen att gå upp tidigt idag i alla fall, för sotaren är på ingång. Usch, jobbigt att få hem okänt folk, men det får väl gå... De får klara sig själva!  
ANNONS
 
Therese

Therese

1 september 2009 11:00

Det är bra att du lyssnar på kroppen och tar en vilo dag. Hoppas allt är bra för övrigt. Sänder ett gäng kramar ;)

http://breezie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se