Direktlänk till inlägg 1 september 2009

Trött

Av H Sr - 1 september 2009 09:20

Sotarna har varit här och åkt igen. Önskar jag sagt ja när M frågade om han skulle vara hemma tills de varit här, men duktig som man ska vara sa ja nej... vilket resulterade i att jag satt här med ångest medans de sprang runt i huset och gjorde sitt...


Nu har jag skjutsat iväg H jr till dagis, ringt till jobbet och sagt att jag inte kommer idag. Nu ska jag se till att bara vara idag, känner att jag behöver få vara själv, inte ha något planerat och få ta dagen som den kommer. 


Igår var jag in på avdelningen för första gången på jobbet, har inte varit där sen i oktober... Det kröp i hela kroppen när jag var därinne, men jag tvingade mig själv att stanna kvar. Skönt nog var det bekanta ansikten som jobbade, så jag fikade lite med dem. Träffade en tjej som arbetstränar där, så vi pratade lite om hur det är att komma tillbaka. Skönt med folk som förstår...

Sen började det pratas om bekymmer på avdelningen och sånt, och då fixade jag inte att vara kvar längre, jag fick sån ångest! Så jag åkte hem direkt. Migrän som brev på posten och låg hela dagen på soffan... Fasen vad jag hatar att ha det så här!!


Känner mig tveksam till min rehabplan, men jag tar en dag i taget så får vi se...

 
ANNONS
 
Ewa

Ewa

1 september 2009 15:42

Det tog lång tid för din kropp innan den slutligen sa nej och därför kommer det att ta minst lika lång tid tillbaka. Det är väldigt lätt att sitta här och skriva så'nt, men jag vet hur frustrerande det är att vilja mer än man orkar.

Jag tycker att det var bra att du gick när de började diskutera problemen. Den sortens diskussioner är det väl inte dax för än. Däremot tycker jag att du ska sluta upp med att försöka vara duktig - ta emot all hjälp du kan få - även med småsaker. Många kramar!

http://fundringar

 
Ingen bild

Helle

2 september 2009 07:18

Lyssna på Ewa! Sluta vara duktig, känner du att du vill ha hjälp av Mats så ta emot den!!!!!!!!!!!! Så att du får hjälp att kunna läka din kropp och själ i den takt det tar!!!

Jäkligt bra gjort att du åkte när de pratade problem också! Jag tror precis som Ewa att du inte är redo för det.

Och be om hjälp, ta emot hjälp! Man måste inte göra allting ensam!

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

2 september 2009 13:58

Jag tycker du är jätte bra som åker till jobbet. Och att du gör så gott du kan den dagen är ju kanon bra.
Du se på de små stegen du tar det är dem som gör att du går vidare med nästa steg.
Det kanske inte går så fort som du vill, men du ska se att det går framåt.

Sen är det viktigt som de båda skriver be om hjälp. Och när man är 2 så är ju det som är så bra att man kan dela.
Men jag tror verkligen på dig vännen.

Ha det så gott va rädd om dig, stora kjamen

http://bearclaw.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se