Direktlänk till inlägg 2 september 2009

Onsdag

Av H Sr - 2 september 2009 18:54

Idag gick det bättre att arbetsträna, mycket tack vare att min kära vän Åsa fanns där. Jag fick lite ångest imorse innan jag skulle iväg, så jag var glad att få lite sällskap av någon som kunde få mig på andra tankar! Men visst var jag trött när jag gick därifrån.

Åkte hem och tvättade lite, satt vid datorn en stund och åt lunch, sen var det dags att hämta H jr från dagis. In på affären en stund för påfyllning av mjölk och fil, sen hann vi vara hemma ca 1½ timme innan bästa kompisen ringde och ville att H jr skulle komma hem dit och leka. Så jag skjutsade upp henne dit, åkte hem och la mig på soffan med en film... M fick åka och hämta henne sen.


Nu har vi ätit, så jag passar på att sitta här en stund innan det är dags för läggning. H börjar sin innebandyträning igen idag, så han har stuckit iväg på det. Onsdagar kommer att bli tuffa dagar för honom. Skola 8-15, sen innebandy på elevens val 15:30-16:30. Sen innebandyträning kl.19 Cyklar till och från träningen, så det blir mycket motion dessa dagar! Dessutom har han varit med kompisar och tränat på gym måndag, tisdag. Det är bra att de gillar att röra på sig.


Imorgon får vi främmande av svärisarna på kvällen. Vi åker bort över helgen och eftersom jag fyller år på söndag, så ville de tydligen fira mig innan. Jag hade tänkt mig att ha nåt nästa helg istället, men nu hade de bestämt med M att komma över imorgon... Känns mest lite jobbigt, måste väl ha nåt att bjuda på osv. Får väl bli en tripp till affären imorgon, för baka orkar jag nog inte med.


I helgen ska vi åka till Ullared för lite shopping. Vi har bokat stuga därnere, så vi kan gå i lugn och ro i två dagar. Jag tänker INTE trängas med alla galna tanter, utan tar det i min takt. Och när jag inte orkar mer så går jag helt sonika ut därifrån! Ska försöka se till att det blir roligt och inte bara jobbigt. 

 
ANNONS
 
Mia

Mia

2 september 2009 23:31

Vad skönt att det gick ganska så bra!! Vänner är gott att ha!
Ullared ja... bra att ha en stuga, det tror jag att vi ska ha nästa gång! Inne handlar det väl också om att inte ha några förväntningar utan ta det som det är där inne, följa strömmen så att säga. Lätt att säga, svårare att tänka och känna... Fast, jag tror ju ni åker rätt tid på månaden!
Hoppas det går bra, det är ju i alla fall roligt att shoppa!

http://winyan.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

3 september 2009 21:39

Hoppas besöket med svärisarna kändes bra idag trots allt!!!

Hoppas du får en jättehärlig helg i Ullared :-) Jag är jätteavis, men jag ska försöka ta mig dit nu i höst så jag får julhandla lite (o bebishandla oxå)

Stor kram

http://grynisen.bloggsida.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se