Direktlänk till inlägg 30 september 2009

.....

Av H Sr - 30 september 2009 13:16

Det var ett tag sen jag skrev, men orken har inte funnits. Känns som att jag bara kommer in här och gnäller, men det är ett sätt för mig att få ut saker, få skriva av mig lite...


Jag känner mig totalt förvirrad och vet inte hur jag känner och tycker!! Jag har arbetstränat 25% i två veckor och jobbat 25% i tre veckor. Har gått ok. Det har tagit mig de 5 veckorna att fixa att vara på jobbet, träffa personalen osv. Känns som att det är vad jag mäktar med. Är så trött när jag går därifrån sen.

Denna vecka går jag upp på 50%. Egentligen tror jag inte att jag pallar det, men efter att ha pratat med handläggaren på FK igår, så känns det som att jag har gett upp... Visserligen kan doktorn skriva ett nytt sjukintyg, men det är ju inte alls säkert att det godtas. Lät inte så positivt... Hon verkade inte alls förstå att de här 2 timmarna om dagen är tillräckligt för mig, utan menade att man alltid är trött i början när man trappar upp osv.


Jag hade en telefontid med doktorn imorse, men jag avbokade den. Dumt kanske, men jag är så trött, så trött på att strida för min sak. Och efter hur hon behandlade mig sist jag var dit (har helt vänt från tidigare), så drar jag mig verkligen för att träffa henne. Det här är verkligen ett problem för mig, att jag inte fixar att stå på mig. Det är så svårt att förklara hur man känner. Blir alldeles tomt i huvudet.


Pratade med chefen idag och nu verkar hon också ha vänt. Från att ha lovat att så länge jag går 50% så skulle jag få vara på en liten grupp, gå dagtid och slippa ha jourtelefon osv (vilket också gjorde att jag kände att ja ja, jag får väl prova 50%). Nu säger hon att jag måste börja få in det här med jourtelefonen, börja med ensamarbete osv. Att hon inte kan dra ut på det. Så hon skulle göra ett schema till mig och höra av sig på fredag.


Jag får panik!!!!


Har tid hos kuratorn på tisdag och jag längtar SÅ!! Har inte träffat henne på länge, hon har haft semester, ont om tider m.m


Fan, fan, fan.... jag hatar mitt liv just nu!!

 
 
Ewa

Ewa

30 september 2009 16:55

Det är för dj-t att man ska behöva kämpa när man mår som du gör! Jag känner med dig och jag känner igen mig.

Mitt enda förslag är att du ber din man eller din vän Åsa (?) att följa med alt. prata själv med din läkare. De ser hur du mår "utifrån" och kan ha andra argument. Fortsätt att be om hjälp! Kram

http://www.fundringar.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Helena

1 oktober 2009 16:21

Önskar jag kunde ge dig lite energi. Dagens sjukvård går ut på att man antingen ska vara i princip död eller tillräckligt frisk för att orka kämpa. Det är SJUKT så det är äckligt.

"Det här är verkligen ett problem för mig, att jag inte fixar att stå på mig." Kanske blir taget ur sitt sammanhang, boktips: Mia Törnblom Självkänsla nu!!!!!! Det är en JÄTTEBRA bok med mycket bra tips och övningar. Hade jag inte läst den och gjort övningar under året nu så hade jag gått in i väggen direkt under min väldigt kämpiga höst. Det har varit problem i föreningen jag är medlem i, det har varit krångel på jobbet, det är en skilsmässa på gång i familjen efter ett tjugo år gammalt förhållande plus att det varit en del andra grejer som fullständigt tagit musetn ur mig. Hade jag inte haft Självkänsla nu att jobba med hade jag inte orkat med den här hösten. Då hade jag fått sjukskriva mig.

Med boken får man nycklar hur man kan lära sig hantera sig själv, att man kan göra fel men man ÄR aldrig fel, att man duger som man är, att man behöver säga nej till saker att man inte kan säga ja till allting jämt, att inte känna skuld för femtioelva saker, hur man kan lära sig att skaffa ett egenvärde (självkänsla) med en stark självkänsla står man pall bättre i motvindar.
Kanske något att kika i när du känner att du orkar.

Man får bla skriva en Må bra bok där man varje dag ska skriva minst tre bra saker om sig själv, saker man känner att man behöver hjälp med på något sätt, saker man är tacksam för.

Det jag skrev igår var:
Bra! Jag har sagt upp mig som kassör eftersom jag håller på att gå in i väggen och behöver genast ta bort saker ur mitt liv så jag kan börja må bra igen.
Jag är en bra människa.
Jag är en bra vän.

Hjälp! Att hitta en balans i mitt liv. Att hitta lugn. Att hitta ro.

Tack! För mina underbara familjer. För mina underbara vänner. För mitt liv.

 
Johanna

Johanna

3 oktober 2009 19:01

Usch vad ledsen jag blir för din skull :-( FK är så överjävliga idag, ruskigt att man inte ska få lov att vara sjuk, och sen få en ärlig chans för att våga och orka komma tillbaka till sitt jobb.

Önskar så att jag kunde hjälpa dig...

Hoppas helgen har gett lite energi och att mötet hos din kurator på tisdag går bra.

STOR KRAM Johanna

http://grynisen.bloggsida.se

 
Ingen bild

Helena

5 oktober 2009 13:13

Har du minsta lilla fråga om det du mailade mig om så maila och fråga så ska jag svara så gott jag kan.

 
Anna

Anna

6 oktober 2009 10:53

Hej!
Känner med dig! Är så lyckligt lottad att jag aldrig "trillat över kanten" men" har varit nära så jag förstår hur du känner dig.
Ta det i din takt och ta hjälp! Kan bara hålla med det Ewa skrev.
Tänker på dig!
Anna

http://enannassida.blogg.se

 
Mia

Mia

10 oktober 2009 21:06

Nu har jag gjort, du-vet-vad! Inget krångel alls, borde kanske frågat först! Ha inget dåligt samvete! Tänk på dig själv i första hand! Det blir när det blir!! Kram!!

http://winyan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards