Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Måndag 12 oktober

Av H Sr - 12 oktober 2009 19:56

Ännu ett möte avklarat med Försäkringskassan och arbetsgivaren... suck, säger jag bara. Orkar inte tänka mer på det nu! Fortsatt sjukskriven 50% en månad till i alla fall.


Annars då? Lilla H jr har antagligen fått scharlakansfeber, stackarn. Har haft ont i halsen några dagar och feber sen igår. Idag småknottrigt utslag bakom öron, nacke, armhålor, sidor, ljumskar. Haft vit tunga som nu börjar bli röd och knottrig... ja, har svårt att tänka mig att det inte skulle vara det. Får ringa ner till vårdcentralen imorgon. Blir väl en antibiotikakur isåfall.

Har varit hemma med henne idag, imorgon blir det M:s tur. Vi får lösa det dag för dag och pussla lite. :)


H har påbörjat sin första PRAO-vecka av två idag. Den här veckan är han med min lillebror på hans bilverkstad. Glad och nöjd efter första dagen i alla fall! Nästa vecka vet han inte än, har inte fått något napp. Fick tag på en idag, som skulle återkomma. Hoppas han gör det också! Det är verkligen inte lätt för 15-åringarna att skaffa egna praktikplatser! Många ställen kräver att man är 18 år, många har inte tid, vill inte osv. Han har ringt runt till massor av ställen och verkligen försökt, men ingen har kunnat ta emot honom. Hittar man ingen plats, får man gå i skolan med de andra klasserna... och hur kul är det??

När jag gick på högstadiet så minns jag att SYO:n höll kontakten med arbetsplatserna i stan och när det var dags för PRAO fick vi välja utifrån det som fanns. Visst fick man även fixa själv, men det var inget krav. Förstår inte varför de tagit bort det systemet?? Det ger ju betydligt mer tyngd om SYO:n kontaktar och samarbetar med företagen...


Nu blir det tandborstning av H jr:s små gaddar, senare ikväll blir det extra avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Jag säger bara - Anna Anka!!! Jisses, vilken blåst människa...

 
ANNONS
 
Anna

Anna

13 oktober 2009 09:33

Hej!
Hörde på nyheterna att Fk ofta får fel när folk överklagar till rättsliginstans. Bode inte det ge Fk en signal om att de är på fel spår?
Stå på dig!
Anna!

http://en.anas.sida.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se