Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Fredag

Av H Sr - 16 oktober 2009 10:23

Ja, så var den här veckan snart slut. Fort går det! Idag är jag ledig. H jr är piggare, men vi är hemma och tar det lugnt, hon behöver nog sin vila. Har inte haft feber på ett par dagar och det onda i halsen är mycket bättre. Fortfarande lite prickig och grötig på rösten, men annars är det inte så farligt. Antibiotikan gör susen! Hon är SÅ duktig att ta den också. Det är bara 1 ml åt gången, så det hjälper ju till. Den smakar äckligt tycker hon, men sväljer den utan problem. Jag var lite pedagogisk och gjorde ett litet schema till henne. 30 ggr ska hon ta medicinen, så jag skrev upp alla siffror på ett papper och sen får hon kryssa för varje gång hon har tagit. På det viset ser hon hur många gånger det är kvar och det blir en lite rolig grej av det hela.


Idag har jag inget jag behöver göra, vilket känns skönt efter ett par dagar med diverse undersökningar. Har gått med 24-timmars blodtrycksmätare på mig ett dygn, gjort en dygnsurinsamling och varit ner till vårdcentralen och tagit en massa prover - tror det blev 10 rör sammanlagt! Men nu så, kan jag slappna av! :)


En tripp till affären är ett måste idag, det nästan ekar i skåpen! Får bli en storhandling när M kommer hem från jobbet idag. Skönt att ha det gjort inför helgen! Imorgon ska M iväg på en hel dags möte med skidklubben, så då blir det inte av. Har ingen lust att storhandla själv... Blir ev. firande av mamma imorgon också. Sen har H innebandymatch på söndag. En relativt lugn helg i alla fall, så skönt! Kanske kan bli en film ikväll. Har flera stycken ligger här hemma, men har inte haft tid eller ork att titta på ett bra tag.


Vad har ni för planer för helgen?

 
ANNONS
 
http://annebertelsen.blogg.se

http://annebertelsen.blogg.se

16 oktober 2009 10:35

jag har inga planer än, tar det som det kommer :)

http://annebertelsen.blogg.se

 
Anna

Anna

16 oktober 2009 11:48

Hej!
Låter skönt med en ledig helg utan en massa måsten. Jag ser fram emot en jag också!
Ha det så skönt!
Anna

http://enannassida.blogg.se

 
Mia

Mia

16 oktober 2009 21:29

Det låter som du har en skön och fin helg framför dig. Själv jobbar jag, så helgen är redan planerad, plus en snabbis till Göteborg imorgon... det är min helg det! :-)

http://winyan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Helena

16 oktober 2009 21:42

Jobba, bio, däckbyte,.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se