Direktlänk till inlägg 20 oktober 2009

Panik

Av H Sr - 20 oktober 2009 09:53

Igår var en skapligt bra dag. Gick bra att jobba, en lugn kväll (M åkte med H på innebandymatch) och H jr kunde gå tillbaka till dagis. Idag är mycket sämre. Svårt att somna igår. Vaknade inatt med tryck över bröstet och svårt att andas - panikångest! Var ett tag sen jag fick en sån riktig attack, men inatt slog det till med full kraft. Känslan att man inte får luft, att man ska dö, att hjärtat rusar iväg... det är hemskt!!

Somnade till slut om och vaknade av klockan imorse. Kände direkt att det här är ingen bra dag. Blir hemma från jobbet. Ska till kuratorn i e.m och det känns som en livräddare såna här dagar! Hon är verkligen helt underbar och jag kan riktigt längta efter att få gå dit. Idag känns det nödvändigt. Jag vet inte hur jag ska fixa det här med jobbet...

 
ANNONS
 
Ewa

Ewa

20 oktober 2009 10:21

Kram.

http://www.fundringar.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Helena

20 oktober 2009 11:15

Jag är glad att du hittat en bra kurator. Jag hoppas ni tillsammans hittar en väg för dig att prova att gå.
Jag hittar ofta min tröst i att skriva av mig i min må-bra-bok (viktig övning i boken jag tipsade dig om förut) och att prata prata prata med någon man litar på, någon vän, partner, en kurator...........
Du kanske behöver en längre paus ifrån jobbet? (Jag avskyr regeringen som gjort det så hårt för personer som av olika anledningar inte kan jobba) Kanske jobba mindre procent en lång tid? Önskar jag kunde göra något för att hjälpa.

KRAM!!!!

 
Ingen bild

Helena

20 oktober 2009 17:24

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5981485.ab

 
Johanna

Johanna

20 oktober 2009 20:08

Hoppas det gick bra hos kuratorn.
Tänker på dig

STOR KRAM

http://grynisen.bloggsida.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se