Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

Glad ända in i hjärtat!

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, har haft ont i halsen och varit lite småsnorig. H jr var på dagis tisdag-onsdag, men har varit ledig resten av veckan då M tagit ledigt de dagarna.


Idag har jag varit och tagit influensasprutan. Efter mycket velande fram och tillbaka, så bestämde jag mig till slut för att ta den. Så i e.m blev det av. Än så länge känner jag inget speciellt. Är ömt om man kommer åt stickstället och det känns lite i armen när man lyfter nåt, men blir det inte värre än så här så tänker jag inte klaga! :)


Jag är såååå glad!! Facebook är verkligen ett suveränt fenomen, där man kan komma i kontakt med borttappade vänner osv. Jag har fått kontakt igen med min bästa vän från högstadiet och det känns helt underbart!! Vi gled isär lite under gymnasiet, fick nya kompisar och sådär, sen tappade vi mer eller mindre kontakten efter gymnasiet. Men nu har vi hittat varandra igen och det gör mig riktigt varm i hjärtat!! Det bästa av allt - på lördag kommer hon hit med familjen och hälsar på!!! Hon bor nere i Värnamo numera, så det är ju inte direkt nästgårds. Men de ska upp och hälsa på hennes mamma i helgen, som bor i närheten och då har vi bestämt att ses på lördag. Jag längtar!!


Annars då... nytt möte med FK m.fl i tisdags. Gick ok. Man känner sig utsatt, som om man sitter i en domstol, men det kändes bra efteråt. Blir halvt sjukskriven till slutet av januari, då vi ska ha en ny träff. Dagtid året ut och sen efter nyår ev. börja gå dubbelt kvällar/helger. Trappa upp antal patienter att ansvara för under tiden. Känns som en ok planering. Skönt att få det lite mer långsiktigt och att chefen var nöjd... Sen vet man ju aldrig om FK godkänner det hela, men det återstår att se.


Imorgon ska vi till pappas grav med en dekoration som mamma köpt. Jag passar på att tända ljus då också, eftersom vi får främmande på lördag. För övrigt har vi inga planer i helgen. Skönt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 24 oktober 2009 10:44

Ja, idag får det bli en riktigt lat dag! Vi fick lite sovmorgon och har ätit en lång frukost i lugn och ro. Inga planer för dagen och jag bara njuter av det!! Det är grått och mulet ute. Regnat hela morgonen. Känns så skönt att få sitta inne och mysa...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se