Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Kuligheter

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte klaga!!


Har jobbat 8-12 idag och det var en bra dag. Maten stod nästan på bordet när jag kom hem, så det blev lunch innan jag skjutsade H jr till kompisen I. Blev kvar på en kopp te och lite prat, innan det blev en tripp till affären. Ikväll har vi käkat tacos och det var så gott! M hämtade H jr för en stund sen, hon blev kvar sent idag och käkade tacos med I:s familj. M har precis slagit upp ett glas konjak (blä, men han fick den när han fyllde), grabbarna tittar på Ghostbusters och H jr lyssnar på sagoskiva. Lugnet råder! :)


Jag ser sååå fram emot morgondagen!! Har sms:at med min kära vän G ikväll och de har anlänt till grannstaden där hennes mamma bor. De kommer över hela familjen imorgon kväll på mat och lite sånt. Ska bli SÅÅÅ kul!! Lite nervös måste jag väl erkänna att jag är, man vet ju aldrig hur mycket folk förändras och hur man klickar när man inte setts på så länge - men det kommer säkert att bli jättetrevligt! Har ju aldrig träffat vare sig hennes man eller hennes barn och vice versa, så det blir spännande!


På söndag blir det kalas för M som fyllde 42 häromdagen. Släkt från båda sidor kommer på e.m och firar. Så en helg som såg ganska händelselös ut innan, blev plötsligt fylld med roliga saker! :)


Sitter och klurar på maten till imorgon... tänkte göra potatisgratäng, det är ju lätt att göra till många (vi blir ju 9 st), men vad gör man till det?? Usch, jag är nog inte så bra på att laga mat till många...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena

31 oktober 2009 22:20

Något som är oerhört tacksamt och enkelt är kälknöl men det tar ju en stund. Någon sorts stek, rostbiff, lax....

 
MansonDust

MansonDust

19 november 2009 15:45

Tävla om valfritt barnplagg av märket MOOMIN ! Tävlingen pågår fram till den 15/12.

http://mansondusts.blogg.se/2009/november/manadstavling.html

http://mansondusts.blogg.se

 
Linnéa

Linnéa

25 november 2009 21:23

Hej skulle du kunna vara jätte gullig och hjälpa mig med min marknadsundersökning jag gör för mitt bröllopsfilm-företag? Det är bara tre frågor och går jättesnabbt, skulle verkligen behöva din hjälp! (Svara på min blogg)

Fråga 1: Kön?

Fråga 2: Hade du varit intressear av att köpa ev DvD med ditt bröllop (vigseln) på? Filmat med hjälp av två professionella filmkameror, redigerat och utbränt på DvD skiva i ett fint fodral.

Fråga 3: Hur mycket hade du som max, kunnat tänka dig att betala för tjänsten? Under/ Över 3000 kr?

http://rubin.bloggagratis.se

 
Breezie

Breezie

28 november 2009 09:22

Kikar förbi och önskar en trevlig helg och första advent. Ta hand om dig

http://breezie.blogg.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

31 december 2009 12:30

Ett Gott Nytt År på dig:)

Stora kjamen

http://bearclaw.bloggplatsen.se

 
Therese

Therese

31 december 2009 12:31

Gott nytt år på dig. Önskar dig ett kanon år 2010. Ta hand om dig
Kramisar

http://breezie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Av H Sr - 24 oktober 2009 10:44

Ja, idag får det bli en riktigt lat dag! Vi fick lite sovmorgon och har ätit en lång frukost i lugn och ro. Inga planer för dagen och jag bara njuter av det!! Det är grått och mulet ute. Regnat hela morgonen. Känns så skönt att få sitta inne och mysa...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se